Home » Aanbod

Bij Bodystyling® combineer je optimaal bewegen met een gezond voedingspatroon en een relaxerende skinrevita kuur. Jouw persoonlijke afslankteam bestaat uit een deskundige bewegingscoach en een voedingsconsulente.

Meer info

BodySculptor GEN3

Voorheen stond bij ons de BodySculptor GEN2 waar we bijna 5 jaar heel dankbaar en intensief mee gewerkt hebben. Nu kan je de laatste nieuwe BodySculptor GEN3 komen ontdekken!

Meer info

MyoSculptor is vooral een modern en efficiënte afslankende technologie. Onder het effect van bio-magnetische golven wordt de lipolyse duurzaam gestimuleerd.

De therapie combineert: een gepatenteerde medische methode met een cardio-training.

Meer info

In tegenstelling tot de technieken die op de markt beschikbaar zijn, biedt LPG® endermologie een 100 % natuurlijk alternatief: de slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid opnieuw activeren om te strijden tegen alle onesthetische tekenen (rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid cellulitis, …) m.a.w. het terug gladstrijken van de huid.

Meer info

Vacu Move betekent vacuüm + beweging. Het is gericht om specifiek vet te verbranden op de vrouwelijke probleem gebieden, namelijk buik, heupen en billen. De vacumove is ontworpen om deze probleem gebieden aan te pakken.

Meer info

De E-Fit beauty & slim is een revolutionair nieuw apparaat dat een technologie gebruikt die uniek is in de hele wereld:

Het combineert de zeer effectieve en positieve effecten van elektro spier stimulatie + infrarood therapie waardoor het een efficiënte & relaxerende methode is!

Dit in slechts 20 minuten! 

Meer info

Aquabiking is toegankelijk en bereikbaar voor iedereen, ongeacht hoe oud of hoe fit je bent.

Combineer lichaamsbeweging en wellness terwijl u in het water op de pedalen trapt.

Meer info

- Smart Nutricion Project
- Shakes
- Voedingssupplementen
- Aromatherapy essentials
- Handverzoging ( THINK PINK)
- Faithful face guard

Meer info

It's a new way of life! Met het Restart-programma zal je op een 100% natuurlijke manier leren omgaan met voeding en je lichaam in de juiste balans brengen. Samen met je persoonlijke mentor ga je op zoek naar wat goed en minder goed werkt voor jouw lichaam. Restart is zoveel meer dan een dieet, omdat jij je eigen coach wordt, waardoor je levenslang van een gezonder lichaam kan genieten en tegelijkertijd ook van lekker eten en een glaasje!

Meer info