Home » Aanbod » AquaFit

Aquabiking is toegankelijk en bereikbaar voor iedereen, ongeacht hoe oud of hoe fit je bent.

Aquafit technologie combineert lichaamsbeweging en wellness d.m.v. 26 jets en ozontherapie terwijl u in het water op de pedalen trapt in een individuele cabine.

  • Bestrijd cellulite / sinaasappelhuid door de vochtafdrijvende werking van hydrotherapie.
  • Verbeter uw uithoudingsvermogen en versterk uw spieren.
  • Geen pijntjes of kramp en op uw eigen tempo, want u kiest uw intensiteit uit een grote reeks programma's.

Door de voordelen van het aquabiking kunt u uw spieren intensief laten werken. Trappen op de pedalen is een rondgaande oefenvorm voor de spieren. De belangrijkste spieren die u gebruikt, zijn de spieren van het onderlichaam – gluteus maximus (de billen), hamstrings, kuiten, quadriceps – en de stabiliserende spieren (de buikspieren).

De hydromassage heeft effect op het buitenste en het diepere weefsel van de huid waardoor de strijd tegen cellulite wordt aangegaan. Voor mensen die last hebben van vermoeide en zware benen helpt het gecombineerde effect van het trappen en de masserende waterstralen de bloedsomloop te verbeteren.

Een belangrijk aspect van deze training is dat het water een omgeving is met een lage zwaartekracht. Hierdoor wordt de belasting geabsorbeerd en slijtage van uw gewrichten wordt sterk verminderd. Bovendien biedt water twaalf keer meer weerstand dan lucht, zodat u meer energie verbruikt –  dus twee maal zoveel calorieën per sessie. En, zoals bij elke lichamelijke oefening, kunt u door het aquabiking de capaciteit van uw hart en bloedvaten verhogen, terwijl u de spieren versterkt die u hierbij gebruikt

Maak nu een afspraak