Home » Aanbod » bodySculptor

Vanaf nu kan je bij ons terecht voor de laatste nieuwe evolutie van BodySculptor, BioStimology®

Voorheen hebben we gebruikgemaakt van BodySculptor GEN2 en nadien van BodySculptor GEN4.

Sinds februari 2023 beschikken wij over onze derde BodySculptor, de bodySculptor REVEAL.

BodySculptor REVEAL

Zichtbare resultaten al vanaf 4 sessies.

BodySculptor REVEAL is een medische technologie ontwikkeld voor de esthetische wereld. Het maakt gebruik van BioStimology® over het gehele lichaam. Zowel het ovaal van het gelaat, de armen, de taille, de dijen en de kuiten worden behandeld.

Dit BIO-energetisch veld zorgt voor een calorieverbruik van 650kCal dankzij onmerkbare spiercontracties. Met als gevolg dat de natuurlijke processen voor de lipolyse worden gestimuleerd. Met andere woorden er komen dankzij een behandeling met BioStimology® heel wat vetzuren vrij. De cellen verminderen in omvang en vocht en toxines komen vrij.

Om de vrijgemaakte vetzuren, het vocht en de toxines af te voeren maakt BodySculptor gebruik van een efficiënte compressietherapie of lymfedrainage. Dit helpt bij de versteviging en verbetering van de huid alsook de behandeling van cellulite en zware, vermoeide benen.

Naast centimeterverlies dankzij de E.L.F. velden is er ook een duidelijke impact op het niveau van de huid. BodySculptor helpt te huid te verstevigen en verstrakken.

Het is ideaal voor die vervelende bandjes of verslapte huid.

Ook ten aanzien van cellulite biedt bodySculptor bijzonder duurzame resultaten. BodySculptor gaat immers de strijd aan met zowel de vetmassa als vochtophoping. Bovendien maakt het de behandeling bijzonder ontspannend en aangenaam. De meeste bodySculptorgebruikers vallen reeds na enkele minuten in slaap.

Er is een verdubbeling van de kracht van de behandelbanden en het apparaat. Een aantal voorwaarden zoals isolatie, verdeling, textiel , geleiding,... zorgen voor deze optimalisatie.
Hierdoor heb je tijdens een sessie meer impact. De sessies worden hierdoor efficiënter en de resultaten zijn vooral sneller zichtbaar.

Weetjes:
De lage golflengte van BodySculptor heeft zo goed als geen contra-indicaties en is 100% natuurlijk.

Vraag een gratis proefsessie