Home » Aanbod » bodySculptor

Vanaf nu kan je bij ons terecht voor de laatste nieuwe evolutie van BodySculptor, BioStimology®

Voorheen stond bij ons de BodySculptor GEN2 waar we bijna 5 jaar heel dankbaar en intensief mee gewerkt hebben.

Maar nu kan je het laatste nieuwe toestel van BodySculptor komen ontdekken!

BodySculptor GEN4

BodySculptor GEN4 is een medische technologie ontwikkeld voor de esthetische wereld. Het maakt gebruik van BioStimology® over het gehele lichaam. Zowel het ovaal van het gelaat, de armen, de taille, de dijen en de kuiten worden behandeld.

Dit BIO-energetisch veld zorgt voor een calorieverbruik van 650kCal dankzij onmerkbare spiercontracties. Met als gevolg dat de natuurlijke processen voor de lipolyse worden gestimuleerd. Met andere woorden er komen dankzij een behandeling met BioStimology® heel wat vetzuren vrij. De cellen verminderen in omvang en vocht en toxines komen vrij.

Om de vrijgemaakte vetzuren, het vocht en de toxines af te voeren maakt BodySculptor gebruik van een efficiënte compressietherapie of lymfedrainage. Dit helpt bij de versteviging en verbetering van de huid alsook de behandeling van cellulite en zware, vermoeide benen.

Naast centimeterverlies dankzij de E.L.F. velden is er ook een duidelijke impact op het niveau van de huid. BodySculptor helpt te huid te verstevigen en verstrakken.

Het is ideaal voor die vervelende bandjes of verslapte huid.

Ook ten aanzien van cellulite biedt bodySculptor bijzonder duurzame resultaten. BodySculptor gaat immers de strijd aan met zowel de vetmassa als vochtophoping. Bovendien maakt het de behandeling bijzonder ontspannend en aangenaam. De meeste bodySculptorgebruikers vallen reeds na enkele minuten in slaap.

Vraag een gratis proefsessie