Home » Aanbod » Bodystyling

Stap 1

Je Bodystyling-traject start met een gratis figuuranalyse. Je wordt nauwkeurig gemeten op negen plaatsen. Zo bepalen we welk eindresultaat voor jouw figuur haalbaar is. Je krijgt een persoonlijk programma dat rekening houdt met je leeftijd, metabolisme en lichaamsbouw, maar ook met jouw specifieke wensen en conditie. Bovendien ontvang je op basis van je figuuranalyse een schriftelijke centimetergarantie.

Stap 2

Dankzij je persoonlijke bewegingsschema bereik je snel resultaat voor de plekken waar jij wilt afslanken. Je voert je oefeningen uit in een verwarmde Thermo+-cabine. De warmte voorkomt blessures en stimuleert de doorbloeding in je huid- en spierweefsel. Hierdoor verlaten vetten en afvalstoffen sneller je lichaam. Je bewegingscoach maakt voor jou een programma op maat en volgt je vorderingen nauw op.


Stap 3

Een aangepast eetpatroon. Geen crashdiëten die leiden tot lusteloosheid en een frustrerend jojo-effect. Wél een geleidelijke overschakeling naar een gezond voedingspatroon. Met effect op lange termijn! Onze voedingsconsulentes spreken daarom niet over een dieet, maar wel over een gezond eetpatroon. Want dat leidt vanaf de eerste dag tot een vitaler en gelukkiger gevoel


Stap 4: Skinrevita

Deze relaxerende kuur is een echte weldaad voor je huid, want tijdens deze kuur worden de poriën van je huid geopend en gereinigd. Dit stimuleert niet enkel de verwerking van de afvalstoffen, maar zal je huid terug elastisch maken. Hierdoor zal de huid zich, na het vele centimeter-verlies stelselmatig, terug opnieuw mooi aanpassen aan het lichaam. Gevolg : Geen hangende, maar een strakkere en gladdere huid met bovendien meer energie en minder cellulite.