Home » Aanbod » E-Fit Gels

E-Fit Gels met ingrediënten uit de natuur!

Effectieve gels die hoofdzakelijk bestaan uit natuurlijke ingrediënten die een afslankende en / of helende werking hebben op het lichaam.

Anti-cellulite gel

De anti-cellulite gel is een contourbalsem die overtollig vocht snel en efficiënt afdrijft en de huid merkelijk strakker en gladder maakt.

Anti-cellulite gel

Fast recovery gel

De fast recovery gel is een unieke herstelgel voor een maximale recuperatie en een optimaal herstel van vermoeide en belaste spieren, na een E-Fit sessie, na een wedstrijd of elke andere zware belasting.

Fast recovery gel

Sixpack gel

De sixpack gel stimuleert de vetverbranding tijdens het opbouwen van spiermassa, zorgt voor een langdurige hydratatie van de huid en drijft overtollig vocht af in en rondom het spier- en peesweefsel.

Sixpack gel

Cold relieve gel

De cold relieve gel is een sterk koelende gel voor een langdurige en diepwerkende afkoeling van gevoelige, gekneusde of ontstoken spieren en pezen.

Cold relieve gel

Hot relieve gel

De helende gel, hot relieve, is een langdurig verwarmende gel voor opwarming bij een E-Fit sessie, bij andere sporten en het verwarmen van pijnlijke spieren, pezen en gewrichten.
De hot relieve is een uitstekende vervanger van het kersenpitkussen

Hot relieve gel